Meneer en mevrouw De Jonge wonen nog fijn in hun eigen huis. Ze willen nog wel even thuis blijven wonen maar kijken toch al wel uit naar een appartement in Zorghuys Flakkee. Zelfstandig wonen, met de zorg binnen handbereik; dat is toch even makkelijk.

Ook als de zorg intensiever wordt staan wij voor u klaar.
Mevrouw Visser, 88 jaar, is een echte Rotterdammer. Als ze begint met kletsen hoor je het gelijk. Ze houdt van gezelligheid. En naast de zorg is dit ook iets wat ze bij Zorgthuys Flakkee gevonden heeft. Nadat mevrouw Visser in het ziekenhuis opgenomen moest worden heeft zij de zorg van Zorgthuys Flakkee omarmd. 

Veilig en vertrouwd

Iedere dag komt de verzorging bij mevrouw Visser om haar steunkousen aan te trekken, soms wordt er gedoucht en één keer in de twee maanden wordt er vitamine B12 gespoten. Mevrouw Visser is enthousiast over de kleinschaligheid van Zorgthuys Flakkee. ‘Een bekend gezicht verleent mij de zorg die ik nodig heb en dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel’. 

‘Daarnaast vindt ik het heerlijk dat ik zelf kan bepalen wanneer de zorg verleend wordt’, vervolgt mevrouw Visser. ‘Zo blijf ik de regie over mijn eigen leven houden’, aldus mevrouw Visser. 

Samen op één lijn

Misschien nog wel het belangrijkste is dat de verzorgers dezelfde achtergrond hebben. Mevrouw Visser: ‘Als ik iets vertel over mijn kerkelijk leven, dan snapt men waar ik het over heb. We kunnen daar fijn een gesprek over voeren’. 

De identiteit van de organisatie is de rode draad binnen de werkzaamheden die zij verricht.   

Wij hebben echt tijd en aandacht voor onze cliƫnten.