Wat is logeerzorg?
Bij logeerzorg verblijft uw partner, vader, moeder of familielid enkele dagen of een midweek in het comfortabele en sfeervolle verblijf van Zorgthuys Flakkee. Het logeren is altijd vooraf ingepland en kan meerdere keren per maand of jaar plaatsvinden, van maandag tot en met vrijdag.

Waar wordt logeerzorg aangeboden?
De logeerruimte van Zorgthuys Flakkee is gevestigd in Reginahof, Achterdorp 1 in Dirksland. Daar is een praktisch en sfeervol ingerichte slaapkamer met bijbehorende sanitaire voorzieningen. Aangrenzend en inpandig is de gezellige huiskamer waar overdag dagbesteding in groepsverband plaatsvindt. Als gast schuift u hier overdag aan voor een gezellig programma, inclusief ontbijt, lunch, koffie of thee. Het diner wordt vers bereid. In de avond en nacht is er en verzorgende waar u altijd een beroep op kunt doen.

Voor wie is logeerzorg bij Zorgthuys Flakkee?
Er is ruimte voor twee gasten met beginnende dementie en/of begeleidingsbehoeftig ten gevolge van eenzaamheid. In onze gezellige ambiance staat altijd een verzorgende voor u klaar.

Wat betekent logeerzorg voor de zorg die mijn naaste al ontvangt?
De dagelijkse zorg wordt tijdelijk overgenomen door medewerkers van Zorgthuys Flakkee. Specialistische zorg, zoals fysiotherapie en logopedie, kan door de eigen zorgverlener op de  locatie gegeven worden.

Meer informatie over logeerzorg bij ons of kennismaken?
De koffie staat voor u klaar als u vooraf de locatie wilt zien en kennis met ons wilt maken. Tegelijk kunnen wij dan al uw vragen beantwoorden. 
Omdat wij graag de tijd voor u nemen, neemt u vooraf contact op met Marieke Kalle, via info@zorgthuysflakkee.nl of 06 109 44 362

Indicatie aanvragen voor logeerzorg
Voor het aanvragen van een indicatie voor logeerzorg kunt u contact opnemen met het Wmo loket van gemeente Goeree-Overflakkee. 
Zij zijn telefonisch bereikbaar via 14 0187, op maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur. 

Locatie Reginahof, Dirksland